Op 22 en 23 oktober organiseert Vitra een digitaal forum.

Hier willen we jullie graag op uitnodigen!


Dit jaar heeft onze perceptie van ruimte (thuis, werk,...) enorm veranderd. We begonnen plaatsen te vermijden waar we vreemden ontmoeten of een omgeving die ons zou kunnen blootstellen aan toevallige ontmoetingen. We kregen de opdracht van regeringen wereldwijd om thuis te blijven en thuis te werken. Bedrijven werden gedwongen om een massa-experiment uit te voeren: werken op afstand. Onze huizen werden ineens een plek om te werken, tijd door te brengen met het gezin, te leren, feest te vieren, te rouwen en nog meer, en dat allemaal op hetzelfde moment.


Tijdens de twee dagen van het Vitra Summit, een online streamingevent op 22 en 23 oktober 2020, wil Vitra verder gaan dan de voor de hand liggende implicaties. Samen met Vitra zijn we ervan overtuigd dat de omgeving voortdurend vorm geeft aan onze gedachten en gevoelens. Interieurruimtes kunnen bedrijfsculturen veranderen, de geest verheffen en het welzijn van de bewoners beïnvloeden. Wij nodigen je uit om samen met ons na te denken over hoe je een toekomstbestendige omgeving kunt creëren: thuis, op kantoor en onderweg.


De Vitra Summit biedt de mogelijkheid tot uitwisseling met designers, architecten, wetenschappers en andere deskundigen uit de hele wereld door middel van lezingen, paneldiscussies en andere uitwisselingsvormen.


Schrijf je hier in.


De Vitra-collectie kan je ontdekken in onze winkel in Ninove.0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven