Upgrade je Vitra lounge chair!Maak het je gezellig!

Comfort, zachtheid en een uitnodigende uitstraling. Dat zijn de klassieke kenmerken van een lounge chair. Maar om echt fantastisch te zijn, moet een lounge meer bieden dan alleen de standaardelementen.


Dankzij de gecombineerde technische expertise en diepgaande kennis van bekleding, kleuren en materialen van Vitra kunnen we je dé perfecte lounge chair aanbieden die geschikt is al uniek stuk of als aantrekkelijke aanvulling van je woonkamer.


& met de Home Stories winter zorgen wij voor een exclusief voordeel!


Eames Lounge Chair & Ottoman

De Eames Lounge Chair - in 1956 ontworpen door Charles en Ray Eames - zit buitengewoon comfortabel en is tot in het kleinste detail ambachtelijk afgewerkt met de beste materialen.


De Eames Lounge Chair is leverbaar in verschillende combinaties van lederen bekleding, onderstellen en houten zitschalen. Combineer de Eames Lounge Chair naar eigen wens met een Ottoman voetbankje, geniet van het uitstekende comfort én kom helemaal tot rust!


Grand Repos & Ottoman

De Grand Repos biedt een ongekend niveau van comfort en flexibiliteit. Met zijn royale vulling, uitnodigende armleuningen en hoge rugleuning straalt de elegante lounge chair met draaionderstel ultiem comfort uit. Dankzij het gesynchroniseerde mechanisme dat onder de stoffering verborgen is, kan je moeiteloos vanuit een rechte positie achteroverleunen om te rusten en de rugleuning in elke stand vergrendelen.


De Grand Repos is leverbaar in verschillende stof- en lederensoorten en onderstellen. Combineer hem naar eigen wens met een Ottoman voetbankje, geniet van het uitstekende comfort én kom helemaal tot rust!


EXCLUSIEVE AANBIEDING

Bij aankoop van een Eames Lounge Chair (met of zonder Ottoman) tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020, betaal je de volgende lagere prijscategorie houtfineer. Dit aanbod is niet van toepassing op aankopen van het goedkoopste type fineer.

Bij aankoop van een Repos of Grand Repos (met of zonder Ottoman) tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020, betaal je de volgende lagere prijscategorie stof of leder. Deze aanbieding is niet van toepassing op aankopen van lederen of stoffen bekleding in de goedkoopste categorie.


Kom langs in onze winkel in Ninove, test de Lounge Chairs uit én neem een kijkje in de stof- en ledersoorten.