top of page

Terug naar school mét korting!

Student of leerkracht? Geniet dan van 12% korting op je MacBook Pro en MacBook Air én alle bijhorende accessoires die je er gelijktijdig bijkoopt!

Liever een iMac, Mac mini of Mac Pro? Dat kan ook, met 6% korting. Een iPad krijg je met 3% korting als student of leerkracht.


Actievoorwaarden.

Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig van 16 augustus 2021 tot en met 15 oktober 2021. Pure Lifestyle behoudt zich evenwel het recht voor om de actie te wijzigen of vroegtijdig stop te zetten. Eén toestel per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en geldt dus niet op toestellen of accessoires die reeds in promotie staan. De korting op accessoires is alleen geldig bij een gelijktijdige aankoop met hardware. Korting op accessoires voor Mac gelden alleen bij aankoop van een Mac die compatibel is met de accessoires. En kortingen op accessoires voor iPad gelden alleen bij aankoop van een iPad die compatibel is met de accessoires. Deze actie is voorbehouden voor leerkrachten en hogeschool- en universiteitsstudenten met een geldige studenten- of lerarenkaart met foto of een bewijs van inschrijving aan een hogeschool of universiteit. Facturatie op naam van de student of leerkracht (zonder BTW-nummer).

0 opmerkingen

Comentários


pure-lifestyle-logo.png
bottom of page