Reserveer nu je iPhone 11 of iPhone 11 Pro én je nieuwe Apple Watch Series 5!


Apple iPhone 11

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien. Vanaf €809 in zwart, wit, geel, groen, paars en PRODUCT(RED).

Verkrijgbaar vanaf 20 september 2019. (incl. 1 jaar gratis Apple TV+)


RESERVEER JE IPHONE 11


Apple iPhone 11 Pro

En toen was er Pro.

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.

iPhone 11 Pro verkrijgbaar vanaf €1159 en iPhone 11 Pro Max vanaf €1259 in spacegrijs, zilver, goud en middernachtgroen.

Verkrijgbaar vanaf 20 september 2019. (incl. 1 jaar gratis Apple TV+)


RESERVEER JE IPHONE 11 PRO

RESERVEER JE IPHONE 11 PRO MAX

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 heeft een display dat altijd aan staat. Dus de tijd en belangrijke info blijven in beeld, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Het ingebouwde kompas helpt je de weg te vinden. De Ecg-app monitort je hartritme. Je krijgt snel inzicht in je work-outs en ziet hoe actief je bent. En je blijft eenvoudig in contact met de mensen en de info die je belangrijk vindt, meteen vanaf je pols. Verkrijgbaar vanaf €449.

Verkrijgbaar vanaf 20 september 2019.


RESERVEER JE APPLE WATCH SERIES 5