Gratis Ergo-pack bij een Vitra ID Chair.

De bureaustoel als belangrijkste element in de kantooromgeving

Vitra ontwikkelt nieuwe oplossingen voor evoluerende werkomgevingen en heeft de afgelopen vijftig jaar geëxperimenteerd met ma-terialen en technologieën om betere bureaustoelen te creëren.


Met de bureaustoelen volgens het ID Chair-concept wordt deze ervaring en expertise in de praktijk toegepast ten dienste van bedrijven en de mensen die er werken.


De bureaustoel is het belangrijkste element in de kantooruitrusting, want een bureaustoel heeft een doorslaggevende invloed op de productiviteit, de gezondheid en het welzijn op de werkplek. Medewerkers zitten urenlang aan hun bureau en verwachten dus niet alleen dat “hun” stoel hen gezond en fit houdt, maar hen ook helpt om hun persoonlijke sfeer in de kantoorruimte te definiëren.


De uiteenlopende wensen van de medewerkers zijn tegengesteld aan de belangen van het bedrijf: managers en inkoopteams wensen aankoop, service en onderhoud efficiënter te maken met gestandaardiseerde stoelen. Eén enkele bureaustoel kan niet voldoen aan deze tegenstrijdige wensen. Antonio Citterio stelde tijdens zijn samenwerking met Vitra vast dat er gebrek was aan een uniform assortiment met veelzijdige modellen. Het ID Chair Concept werd ontwikkeld om aan de uiteenlopende functionele, economische en esthetische vereisten van bedrijven en hun medewerkers te voldoen.


Gratis Ergo-pack!

Bij aankoop van een ID Chair krijgt je tot en met 31 december 2019 het Flowmotion mechanisme met voorwaartsneiging en zitdiepte instelling er gratis bij!


Kom langs in onze winkel in Ninove en test de ID Chair uit of lees hier meer.