Innovatie brengt de wereld verder, zonder 'm uit te putten.Er zit net zoveel innovatie in de materialen waarvan je Apple producten worden gemaakt (en hoe ze worden gemaakt) als in de prestaties. Dat zie je aan de nieuwe MacBook Air en de Mac mini. De behuizing is net zo sterk en mooi als anders, maar ze is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. De meest geavanceerde producten zijn in veel opzichten ook de producten die het milieu het minst belasten.


Gebouwd om zo lang mee te gaan als menselijk mogelijk is.

Je vertrouwt dag in dag uit op je device. Daarom is het gemaakt om jaren mee te gaan – en langer. Want hoe langer jij je device kunt gebruiken, hoe beter het is voor de planeet.


Ruil 'm in. Goed voor jou én goed voor de planeet.

Als jij je device niet meer kunt gebruiken, kunnen we er misschien toch nog iets mee. Ruil je oude toestel in voor een korting op een nieuw toestel. En als het als het niet in aanmerking komt voor een tegoed, zorgen wij dat het gratis wordt gerecycleerd. In elk geval moet Apple minder materialen uit de aarde halen dankzij je inruil. Een win‑winsituatie, voor jou en voor de planeet.