Apple AirPods. Ongehoord vernieuwend!

Apple heeft vandaag nieuwe AirPods aangekondigd! De tweede generatie van 's werelds populairste draadloze hoofdtelefoons.


AirPods bracht een revolutie teweeg in de draadloze audio-ervaring met een baanbrekend ontwerp en de nieuwe AirPods bouwen voort op de magische ervaring waar klanten van houden.


De nieuwe door Apple ontworpen H1-chip, speciaal ontwikkeld voor hoofdtelefoons, levert prestaties, kortere verbindingstijden, meer spreektijd en het gemak van hands-free "Hey Siri". AirPods wordt geleverd met een standaard oplaadcassette of een nieuw draadloos oplaadbehuizing voor comfortabel opladen thuis en onderweg.


De nieuwe AirPods worden geleverd met ofwel de standaard oplaadcase of de nieuwe draadloze oplaadcase. De case biedt je meer dan 24u aan luistertijd, zodat AirPods altijd geladen en klaar voor gebruik zijn wanneer u maar wilt. De draadloze oplaadbehuizing is ontworpen om de vrijheid van draadloos opladen te bieden met Qi-compatibele oplaadoplossingen. Een LED-lampje aan de voorkant van de behuizing geeft eenvoudig de laadstatus weer in één oogopslag.


Bestaande AirPods-klanten kunnen de standalone Wireless Charging Case kopen.


Prijzen:

AirPods met oplaadcase: €179

AirPods met draadloze oplaadcase: €229

Draadloze oplaadcase: €89