25% korting op een selectie van Bolia.

Tot en met 9 september 2019 geniet je van 25% korting alle bijzettafels, modulaire sofa's en bloempotten van Bolia. Kom langs in onze winkel in Ninove en ontdek de collectie!

Bijzettafels.

De bijzettafel is een centraal element in het interieur van je woonkamer. Je kunt hem gebruiken om een bijzondere sfeer te creëren en je huis stijl en sfeer te geven. Door een bijzettafel te kiezen die aansluit op jouw stijl, gebruik je de belangrijkste meubels in je woonkamer om een krachtig statement te creëren.


Modulaire sofa's.

Hou je van een mooi design en comfort? Maar wat als je daarnaast de kans hebt om creatief te zijn en het design te veranderen naar je wensen en behoeften? Dan is een modulaire sofa iets voor jou! Een modulaire sofa geeft je de kans om je creativiteit de vrije loop te geven: een modulaire zitbank is een meubel dat qua stijl en uitstraling net zo uniek is als jij!


Bloempotten & vazen.

Fleur je interieur op en geef je ruimte een nieuwe groene look met bloempotten en vazen ​​die een bos bloemen of één enkele bloem prachtig doen uitkomen.